lejebolig lejebolig lejebolig lejebolig
Om annonce Udfyld annonce Indtast stamdata Betaling

Sælg din bolig helt gratis på bolighit.dk

Vi kan hjælpe dig med at sælge din bolig. Boligen bliver omfattende markedsført på internettet. Din annonce vil blive vist på BoligHit.dk i 12 måneder.

Sætter du din bolig til salg på BoligHit.dk, får du gratis en komplet markedsføringspakke således, at potentielle købere nemt og overskueligt kan se din bolig.

Din annonce på BoligHit.dk.

Sælg din bolig på BoligHit.dk. Du kan nemt og enkelt oprette en salgsannonce, som giver potentielle købere overskuelige og detaljerede oplysninger om din bolig. Du skal blot indtaste en beskrivelse af boligen samt beliggenhed, salgspris og boligstørrelsen. Din annonce bliver vist til alle interesserede købere. Ønsker du at ændre annoncen, kan du altid tilføje og rette de oplysninger, du allerede har indtastet.

Annoncering

Når du sætter din bolig til salg på BoligHit.dk, har du mulighed for løbende at øge antallet af oplysninger om din bolig. Herved opnår potientielle købere et mere detaljeret overblik over din bolig. Du har mulighed for at vise op til 10 billeder og en plantegning af din bolig.
Når du har indtastet dine oplysninger, kan alle boliginteresserede udprinte en salgsopstilling på din bolig. Salgsopstillingen indeholder blandt andet boligbeskrivelse, boligfakta, finansieringsforslag, de månedlige brutto- og nettoudgifter samt billeder.

Din bolig bliver set

Sæt din bolig til salg på BoligHit.dk og opnå en omfattende og målrettet annoncering. BoligHit.dk har et stort og omfattende køberkartotek af boliginteresserede i Danmark. Din annonce bliver direkte markedsført mod alle relevante personer i vores køberkartotek. Ved oprettelse af en annonce bliver din bolig desuden vist på forsiden af BoligHit, som dagligt besøges af tusindevis af boligsøgende.

Opret gratis salgsannonce Opret gratis
salgsannonce
 
 
Luk vindue
Brugernavn:
Kodeord:
Glemt?
Søg Log ind