Sommerhus til salg

Tilbage til resultater Tilbage til salgsboliger
 Adresse:
 Drosselvej  6
 8400 Ebeltoft
 
 Sagsnr.: S10129
 Opslået: 20-04-2017
 Kontakt:  
 Email:  
 Tlf privat:  
 Tlf mobil:  
 Tlf arbejde:  
Salgsopstiling
Vis kort
Forrige billede
Næste billede
ikke oplyst
 Billeder:
 ikke oplyst
 ikke oplyst
 ikke oplyst
 ikke oplyst
 ikke oplyst
 ikke oplyst
 ikke oplyst
 ikke oplyst
 ikke oplyst
 ikke oplyst
 Facts  
 Boligtype Sommerhus 
 Kontantpris:  1.090.000 kr 
 Udbetaling:  1.090.000 kr 
 Brutto:   - 
 Netto:   - 
 Boligareal:  82 m² 
 Grundareal:  1.500 m² 
 Antal plan:   
 Værelser:   
 Stuer:   
 Byggeår:  1986  
 Altan:  - 

Sommerhus, Øer, Ebeltoft

Beliggenhed
Huset er beliggende i Øer, populært og børnevenligt område ikke langt fra Ebeltoft by og dens mange spændende aktiviteter: Besøg f.eks. Fregatten Jylland, Det Gamle Rådhus, Glasmuseet og Ree Park. Ca. en halv times kørsel til Kattegatcentret i Grenaa og en lille times kørsel til hhv. Djurs Sommerland og Randers Regnskov. I området er der desuden gode muligheder for fiskeri samt windsurfing.
Indretning
Med en skøn beliggenhed tæt på stranden finder man dette hyggelige og velholdte feriehus. Husets 82 m2, opført 1986, indeholder entre med garderobeplads, hyggelig stue med gode møbler samt brændeovn, TV og stereoanlæg med CD-afspiller. I forbindelse med stuen ligger det gode køkken med køleskab, fryser, komfur, emhætte og opvaskemaskine. Dejligt badeværelse med bruseniche og gulvvarme samt vaskemaskine og tørretumbler. Husets sovepladser fordeler sig på tre gode værelser med skabe: To værelser med dobbeltsenge samt et værelse med køjesenge. Til de små feriegæster findes der barneseng og barnestol.
Udendørs
Fra stuen er der udgang til god terrasse med havemøbler og grill. På den 1500 m2 store naturgrund der gyngestativ til børnene, og der er bare 1.000 meter til dejlig børnevenlig badestrand.
 
Luk vindue
Brugernavn:
Kodeord:
Glemt?
Søg Log ind