Andelsbolig til salg

Tilbage til resultater Tilbage til salgsboliger
 Adresse:
 Ridderhatten  235
 5220 Odense SØ
 
 Sagsnr.: S10133
 Opslået: 21-07-2017
 Kontakt:  
 Email:  
 Tlf privat:  
 Tlf mobil:  
 Tlf arbejde:  
Salgsopstiling
Vis kort
Forrige billede
Næste billede
Boligen udefra
 Billeder:
 Boligen udefra
 Boligen udefra
 Badeværelse
 Badeværelse
 Spisestue
 Soveværelse
 Værelse
 Stue
 Plantegning
 Facts  
 Boligtype Andelsbolig 
 Kontantpris:  897.000 kr 
 Husleje:  2.300 kr 
 Boligareal:  95 m² 
 Antal plan:   
 Værelser:   
 Stuer:   
 Byggeår:  1983  
 Altan:  - 

Lækker fritliggende andelsbolig

Andelsbolig/fritliggende i 2 plan fra 1983
95 kvm (4 vær.) + carport og skur/redskabsrum
Andelsvurdering 897.000 ekskl. forbedringer
Ydelse/md. 2300
Anv. udgifter/md. ca. 800
Husdyr tilladt

Lækker fritliggende andelsbolig i attraktivt område (Tornbjerg) med god beliggenhed i roligt vænge - tæt på motorvejsnettet, Syddansk Universitet, ny letbane, Odense Golfklub, indkøb, gymnasie, skoler, det nye Supersygehus, Bilka, Ikea og Rosengårdcentret og med gode busforbindelser til Centrum (ca. 6,6 km til Centrum), endvidere er der et mindre butikstorv lige i nærheden med Netto, pizzeria, bager mv.

Boligen er en del af en særdeles veldrevet andelsforening med 17 fritliggende villaer, lav boligydelse, stort set gældfri og med formue. Der er skiftet vinduer og døre løbende de sidste par år, og der er henlagt til løbende vedligeholdelse som hvert år sker efter en fastlagt plan.

Boligen består i stueplan af: Entré med garderobeplads, trappe til 1. sal og adgang til stue og nyt lækkert badeværelse fra 2016 (gang, køkken og bryggers er renoveret samtidig, så der er ens klinker/fliser), endvidere findes der i stueplan også køkken og bryggers - køkken og stue har fine parketgulve.
Bryggers har egen indgang og der er fra stuen havedør med adgang til haven.

1. sal består af en repos med skabsvæg og tre værelser det ene ligeledes med skabsvæg og med tæppebelagte gulve overalt.

Boligen fremstår indflytningsklar, lys og meget indbydende.

Haven er nem at holde og har en dejlig stor og sydvestvendt fliseterrasse med læhegn, buske, mindre drivhus, bålplads, lidt blomsterbede og ellers mest græs.
Der er egen carport og stort skur/redskabsrum til boligen.
Der medfølger: Opvaskemaskine (Bosch), køl/frys (Vestfrost), vaskemaskine (Zanussi), glaskeramisk komfur med pyrolyse (Gram), udtræks emhætte og tørretumbler (Wasco).

Grundejerforeningen står for snerydning og der er ikke fællesarealer eller lign. der skal holdes, men foreningen afholder hvert år en sommerfest med aktiviteter for både store og små.

Tornbjerg er et dejligt grønt område med masser af cykel/gangstier, skov og små oaser med legepladser (der ligger een lige bag boligen, det er også her foreningen holder sin årlige sommerfest).

Årsrapport fra revisor (indeholdende regnskab for 2016 og budget for 2017), energirapport, nøgletalsskema, vedtægter mv. er tilgængelige ved besigtigelse af andelsboligen eller kan fremsendes pr. mail inden.

Flere/bedre billeder af hele boligen kan fremsendes pr. mail.

Åbent Hus søndag den 23/7 kl. 12-14.
 
Luk vindue
Brugernavn:
Kodeord:
Glemt?
Søg Log ind