Andelsbolig til salg

Tilbage til resultater Tilbage til salgsboliger
 Adresse:
 Jegstrupvej  150
 8361 Hasselager
 
 Sagsnr.: S10138
 Opslået: 23-11-2017
 Kontakt:  
 Email:  
 Tlf privat:  
 Tlf mobil:  
 Tlf arbejde:  
Salgsopstiling
Vis kort
 Billeder:
 Facts  
 Boligtype Andelsbolig 
 Kontantpris:  461.582 kr 
 Husleje:  3.950 kr 
 Boligareal:  85 m² 
 Antal plan:   - 
 Værelser:   
 Stuer:   
 Byggeår:   - 
 Altan:  - 

Andelsbolig i Hasselager på 85 m2

Godt veludnyttet og flot lys andelsrækkehus på 85m2 med et skur på 5 m2 på matriklen. Der er en lille forhave og baghave med udsigt over markerne. Der er en privat parkeringsplads til bolgen og stor gæsteparkeringsplads. Huset er placeret mellem to andre huse, hvorved der er en stor besparelse på varmeregningen.

Ved indgangen er der adgang til opbevaringsloft med indsat belysning, til højre findes der et bryggers, samt et badeværelse. Bryggers, gang og badeværelse har klinker med gulvvarme. Resten af boligen har trægulve samt radiatorer.

For enden af gangen er der en fransk dør der fører til den anden del af huset. Boligens største rum er en stor dejlig lys stue med gode indretnings muligheder og med udgang til en sydvendt terrasse. Fra stuen er der adgang til et dejligt åbent køkkenet med meget skabsplads og udstyret med alle nødvendige faciliteter, så som komfur, emhætte, opvaskemaskine samt køleskab med fryser. Der er udgang til baghaven via køkkendøren. Fra stuen er der også adgang til to værelser. Det store værelse er med god skabsplads og det andet værelse er lidt mindre med et enkelt skab.

Andelsboligforeningen er en skøn forening i Aarhus forstaden Hasselager opført i 2003. Foreningen består af 25 rækkehuse og et fælleshus som tit bruges til aktiviteter, så som sommerfest, julehygge, mortensaften, onsdagsklubben, engang i mellem fællesspisning og til private arrangementer. Ved gæsteparkeringspladsen er der et stort cykelskur, hvor man kan have sin cykel holdende. I forlængelse af cykelskuret er der et værksted, hvor foreningens snemaskine og haveredskaber står til fri benyttelse.

Foreningen spreder sig over flere aldre lige fra børnefamilier til personer i den 3 alder. Alle boliger er lige store, men er forskelligt indrettet. Foreningen har en aktiv bestyrelse med en meget sund økonomi samt en vedligeholdelsesplan som følges, hvilket gør at boligerne og fællesarealerne altid fremstår pæne og uden mangler. Boligerne ligger i rolige omgivelser tæt på indkøb, skoler, institutioner, idrætsforening, busser, stor fælles legeplads og nabo til en skøn natur, med mange muligheder.


 
Luk vindue
Brugernavn:
Kodeord:
Glemt?
Søg Log ind